Hjärtligt välkommen till Hem till Gården Inredning & Design!

hem till gården - 2
Coco 4

Om gården

När vi flyttade till gården på Vellinge Väster hösten 2012 var det verkligen som att komma hem.

Den fyrlängade gården med anor från 1870 var full av potential men det krävdes massor av arbetstimmar för att förvandla den till vårt drömhem. Men trots en tuff tid med renoveringen har vi inte ångrat det en sekund. Att öppna en gårdsbutik i ladan med tillhörande webbshop ingick i planen från början och nu två år senare är vi där! När vi skulle hitta ett namn till vår butik var det enkelt, Hem till Gården.

Butiken har vi fyllt med heminrednings detaljer som skapar trivsel i ditt hem, trädgård och uterum och lite annat smått och GOTT. Vackra, praktiska ibland lite knasiga saker som vi har handplockat – vissa med en helt unik design. Allt utvalt för att skapa din egna oas i vardagen! På klädställningarna hänger sköna bekväma dam kläder i härliga naturmaterial som linne och bomull.

Lantligt, industriellt, och ren skandinavisk design är stilarna du hittar i butiken.

För att du ska finna något som passar just din personliga stil och en skön känsla i ditt hem, eller bli den perfekta presenten till någon du vill överraska. Du inreder vi skapar förutsättningarna!

Förutom att vi brinner för heminredning och mode, har vi även matlagning som ett stort intresse. Därför har vi även tagit in ett utbud av en del intressanta ”smakförhöjare” som t.ex. Black Garlic, goda BBQ såser och senap. Men även underbar chokladtryffel och god lakrits bl.a. Vi har även super god honung från gårdens egna kupor samt vår egen gjorda Ren och skär TONIC – ett koncentrat med vilken du blandar den perfekta GT´n!

Alla våra leverantörer är noga utvalda för att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. Vi arbetar ständigt med att förnya vårt sortiment och hitta nya spännande leverantörer. Så är det något ni saknar i vårt sortiment, vill vi naturligtvis veta. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp – vi finns här för dig

Det ska vara enkelt, säkert och bekvämt att handla i vår butik. Därför kan vi erbjuda hög service, säkra betalningsalternativ och tillförlitliga leveranslösningar.

Välkomna såväl till vår webbutik som till den gemytliga gårdsbutiken i vår röda lada.

Välkomna till Hem till Gården!

Af 112
In IAI021